Wat fijn dat je wil leren om Wijzer te Eten !

Het eBook is onderweg naar je mailbox… (check ook altijd voor de zekerheid je spam-folder of de map ‘promoties’ als je een gmail-adres hebt) maar klik nog niet weg want ik heb nog iets heel bijzonders en waardvols voor jou…

Wat zou je ervan denken als je vandaag nog weet wat het belangrijkste EetWijzers principe is voor een Sterke Vertering en een Slanke Lijn?

Ik zou het echt zonde vinden als je over een jaar nog met dezelfde problemen in je buik worstelt.

Vanuit mijn ervaring als EetWijzers voedingscoach kan ik je vertellen dat je werkelijk snel een verschil zal merken (in het bijzonder: minder opgeblazen, en veel minder drang naar zoete tussendoortjes) als je aan de slag gaat met het principe dat ik in de EetWijzers basisreceptenbundel uit de doeken doe.

Je hoeft ook geen gekke dingen te eten, of exotische superfoods toe te voegen. Je kunt echt je vertering verbeteren met ‘gewoon’ lekker eten.

Eens ik de EetWijzers principes begon toe te passen merkte ik al heel gauw positieve effecten. Na een tweetal weken besefte ik plots dat ik mijn maag en darmen al een hele tijd niet meer had “gevoeld”. Dat was voorheen wel anders, er was altijd wel een opgeblazen gevoel, krampen...
— Michelle Cattoor

Laat mij je helpen, want een goed gewicht start met een goede vertering.

Om die reden wil ik je naast mijn gratis eBook met verborgen dikmakers ook mijn Basisreceptenbundel aanbieden.

In deze Basisreceptenbundel lees je mijn visie op gezonde voeding en krijg je maar liefst 70 recepten om je inspiratie te geven, in het bijzonder voor de eerste maaltijd van de dag. Zonder shakes en zonder hippe smoothies. Je krijgt inzicht in wat er nodig is voor een goede vertering en je leert het belangrijkste EetWijzers principe dat vrijwel niemand op orde heeft.

Wil jij meteen aan de slag om je vertering te verbeteren (zodat gewichtsverlies weer mogelijk wordt)?

Dan kan je nu met een serieuze korting de (digitale) EetWijzers Basisreceptenbundel aankopen. Enkel nu, omdat je net het eBook over verborgen dikmakers hebt aangevraagd, kan je de EetWijzers Basisreceptenbundel kopen voor slecht 7€ in plaats van 27€ ! Je krijgt dus maar liefst 20 euro korting !

Christine wijst de juiste weg met veel passie, respect en empathie om jouw verteringsklachten in goede banen te leiden. Bovendien zijn haar recepten overheerlijk!”
— Vera Asselbergs

Voor wie is deze EetWijzers Basisreceptenbundel geschikt?

Deze Basisreceptenbundel is specifiek gemaakt voor ieder die in het bos van alle voedingsadviezen de bomen niet meer ziet en voor ieder die houdt van #backtobasics en #keepitsimple.

Heb je nu vaak (of misschien zelfs dagelijks) last van onder andere

  • een opgeblazen buik waardoor het lijkt alsof je enkele maanden zwanger bent

  • constipatie terwijl je toch veel vezels en fruit eet

  • krampen en diarree terwijl je zo op je eten let

  • koude handen en voeten zelfs al ben je warm gekleed

  • vermoeidheid ook al slaap je voldoende

  • een hongerig gevoel heel de dag door en vooral veel zin in zoet

Dit zijn allemaal tekenen van een slabbakkend metabolisme, hoog tijd om hier iets aan te doen!

Het goede nieuws is: je gaat in de EetWijzers Basisreceptenbundel heel wat sleutels ontdekken om binnen een mum van tijd een verschil te ervaren wat bovenstaande klachten betreft.

Wat ik zo fijn vind bij jou is dat je geen dure ingrediënten gebruikt, zoals je vaak tegenkomt bij andere voedingsdeskundigen.
— Christina Roeland

Even mezelf voorstellen….

Jou helpen naar een comfortabel buikgevoel en je inspireren om je gezondheid via voeding in eigen hand te nemen, dat is mijn missie. Eeuwenoude kennis en wijsheden omtrent voeding koppel ik aan de laatste wetenschappelijke inzichten. #backtobasics #keepitsimple

Wie is Christine Franck?

Geboren in 1977 - Doctor in de toegepaste biologische wetenschappen - Ruim 15 jaar ervaring in de voedingssector (in binnen- en buitenland) - 5 jaar EetWijzers voedingscoach - Moeder van 3 kinderen

Nog leuk om te weten over mij:

  • Ik ben geboren in Genk als oudste dochter (ik heb nog een broer), ben opgegroeid in de bossen van Houthalen, heb gestudeerd in Leuven en woon nu in Ranst.

  • Ik heb ooit 2 maanden onderzoekswerk verricht aan het Max Planck Instituut in Potsdam en werd er verliefd op Berlijn en de Mecklenburgische Seenplatte (een echt fietsparadijs).

  • Toen ik zwanger was van mijn eerste kind in 2010 pendelde ik in de week naar Mannheim waar ik werkte voor een ‘functional food’ spinn-off van Südzucker (!) en werd er verliefd op de regio Rheinland-Pfalz (stoppen met werken op 34 weken zwangerschap zoals in Duitsland de gewoonte is, was ook heerlijk).

  • Ik was als kind een echt plantenmeisje, ik hield van bloemen, van zaaien en stekken en maakte mijn eigen ‘boekjes’ vol knipsels van bloemen.

  • De interesse om te koken kwam wat later, in mijn tienertijd.

  • Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in andere culturen, en in het bijzonder de eetculturen.

  • Ook in mijn relaties ging ik verder dan de kerktoren, niet bewust, het gebeurde gewoon, met enkel goede herinneringen blik ik terug op mijn relatie met een Fransman (met Roemeense roots), met een Duitser (uit Düsseldorf die ik in Berlijn ontmoette) en met een Sloveen (die in Nederland woonde). Mijn huidige partner en vader van mijn kinderen heeft Congolese roots langs moederskant.

  • Ik hou van lezen, romans over familiegeheimen, verborgen tuinen en romantische oorden kunnen me altijd bekoren, en zelfs kookboeken kan ik lezen als een roman.

  • De beste herinneringen heb ik aan vakanties in de bergen, frisse lucht, zuiver water, alpenweides en lekker eten. Meer moet dat niet zijn.

  • Ik schreef als kind al dagboeken vol, ik ben zot van notitieschriftjes en meerdere slingeren rond in huis, en ik droom van mijn eerste ‘echte’ boek. In afwachting daarvan, is er nu de EetWijzers Basisreceptenbundel (digitaal) beschikbaar. Het belangrijkste EetWijzers principes in klare taal uitgelegd, gevolgd door 70 recepten die ook door mijn kinderen gesmaakt worden.