De dag na het verrassingsfeest voor de 50ste verjaardag van mijn man, kregen we onverwacht bezoek en dit is wat er op het menu kwam:
Een hartverwarmende pompoensoep (met pastinaak en een rood pepertje). Klik hier voor het recept.
verse desembaguette belegd met jonge kaas, gekookte ham/hesp en zuurkool. Klik hier voor het zuurkoolrecept.
verse desembaguette belegd met paté en appel-perencompote. Klik hier voor het recept van de compote.
als dessert, het appeltaartje dat hij de dag ervoor voor ons gekocht had bij Domestic (een referentie in Antwerpen als het gaat over handgemaakt en artisanaal gebak).
Het lievelingsgebak van mijn man. Het laatste stukje werd opgegeten door mijn oudste dochter die in het algemeen niet houdt van appelgebak… Het ziet er niet impressionant uit, maar dit is zo waanzinnig lekker, handgemaakt bladerdeeg (met echte boter uiteraard), belegd met flinterdunne appelschijfjes en dan een beetje van een smeuïge vulling ertussen.